Общи условия

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ на otitalia.com


ОБРАБОТКА И ДОСТАВКА НА ПОРЪЧКАТА:


Поръчката се обработва в рамките на 24 часа в работни дни.Обикновена доставка се изпълнява в срок от 2 работни дни от момента на приемане напоръчката.

Доставката на поръчана стока НЕ се извършва в неделя и в официални празници. 

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес или до поискване в офис на "Еконт" в съответния град. Моля, информирайте се за офисите на куриерска фирма "Еконт" от сайта: http://www.econt.com/offices/ 

Доставената стока има право на опция ПРЕГЛЕД.

В СЛУЧАЙ НА НЕКОРЕКТНО ПОПЪЛНЕНИ ДАННИ ЗА ДОСТАВКА ОТ СТРАНА НА КУПУВАЧА, КОГАТО ТОВА Е ДОВЕЛО ДО ЗАБАВЯНЕ ИЛИ ЗАГУБВАНЕ НА ПРАТКАТА, ВСИЧКИ РАЗНОСКИ ПО ВРЪЩАНЕ И ДОСТАВКА СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА


ПЛАЩАНЕ:

Заплащането на покупките се осъществява:

- с наложен платеж при доставка на поръчката


отказ на ПОРЪЧКА, РЕКЛАМАЦИЯ И ЗАМЯНА:

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока съгласно чл.125 и чл.126 от ЗЗП когато тя му е доставена при едно от следните условия:

• производствени дефекти на стоката;

• изпратена е грешна стока, различна от поръчаната;


При отказ от поръчката Потребителят е длъжен да върне закупената стока в ненарушен търговски вид и със запазен етикет в 14 дневен срок.

При рекламация Потребителят може да избере замяна на конкретния артикул за същия без дефекти или връщане на стоката срещу възстановяване на платената сума или да избере друг артикул за същата стойност.


При замяна на стоки транспортните разходи са ЗА сметка на Потребителя.

ВАЖНО! Връщане и замяна се приемат само когато клиентът е заплатил  разходите в двете посоки.