Общи условия

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ на otitalia.com


ОБРАБОТКА И ДОСТАВКА НА ПОРЪЧКАТА:


Поръчката се обработва в рамките на 24 часа в работни дни.Обикновена доставка се изпълнява в срок от 2 работни дни от момента на приемане напоръчката.

Доставката на поръчана стока НЕ се извършва в неделя и в официални празници. 

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес или до поискване в офис на "Еконт" в съответния град. Моля, информирайте се за офисите на куриерска фирма "Еконт" от сайта: http://www.econt.com/offices/ 

Доставената стока има право на опция ПРЕГЛЕД.

В СЛУЧАЙ НА НЕКОРЕКТНО ПОПЪЛНЕНИ ДАННИ ЗА ДОСТАВКА ОТ СТРАНА НА КУПУВАЧА, КОГАТО ТОВА Е ДОВЕЛО ДО ЗАБАВЯНЕ ИЛИ ЗАГУБВАНЕ НА ПРАТКАТА, ВСИЧКИ РАЗНОСКИ ПО ВРЪЩАНЕ И ДОСТАВКА СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА


ПЛАЩАНЕ:

Заплащането на покупките се осъществява:

- с наложен платеж при доставка на поръчката


отказ на ПОРЪЧКА, РЕКЛАМАЦИЯ И ЗАМЯНА:

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока съгласно чл.125 и чл.126 от ЗЗП когато тя му е доставена при едно от следните условия:

• производствени дефекти на стоката;

• изпратена е грешна стока, различна от поръчаната;


При отказ от поръчката Потребителят е длъжен да върне закупената стока в ненарушен търговски вид и със запазен етикет в 14 дневен срок.

При рекламация Потребителят може да избере замяна на конкретния артикул за същия без дефекти или връщане на стоката срещу възстановяване на платената сума или да избере друг артикул за същата стойност.


При замяна на стоки транспортните разходи са ЗА сметка на Потребителя.

ВАЖНО! Връщане и замяна се приемат само когато клиентът е заплатил  разходите в двете посоки.


PRIVACY POLICY

www.otitalia.com е официалният електронен магазин.


www.otitalia.com гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от Потребителите посредством попълнени заявки за регистрация. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. www.otitalia.com  може да предоставя събраната статистическа информация за посещаемост на Сайта, да изготвя вътрешни статистики, както и за целите на директния маркетинг. С приемането на настоящите Общи условия, Потребителят се съгласява с обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, както и се съгласява те да бъдат предоставяни на трети лица във връзка с предлаганите от Сайта услуги. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до www.otitalia.com на посочения адрес или e-mail за контакти.

Ние зачитаме Вашите лични данни. Искаме да Ви информираме как ползваме Вашите лични данни и как тази информация се ползва. Това изявление е достъпно от нашата начална страница и от най-отдолу на всяка страница на този сайт. 
Ние събираме и използваме лична информация, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние може така също да събираме
информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация.

Информацията която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви:
 
  • помогнем при попълване на поръчка;
  • информираме отностно продукти или услуги;
  • да предоставим услуги и поддръжка;
  • известим за нови услуги или други ползи;
  • предоставим персонализирани промоционални оферти;
  • изберем съдържание което да Ви бъде показано;